Computer reparaties

Start je computer opeens niet meer op of heb je een softwarematige foutmelding? CSU heeft al meer dan 20 jaar kennis. Hierdoor kunnen we de reparatie aan jouw computer snel uitvoeren. Je kan zonder afspraak langs komen bij ons in Uithoorn.

Computer reparaties

Uw pc start niet meer, heeft een virus of wordt steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor de computer reparatie? Een probleem met uw pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor. De computerspecialisten van Computer Service Uithoorn repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken pc’s. Een volledige diagnose van uw pc wordt u aangeboden in de professionele Technische Dienst. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent!

Reparatie van alle soorten en merken pc’s

Of het nu gaat om een desktop kast, werkstation, all-in-one pc of  compacte thin client, de computer experts van Computer Service Uithoorn hebben voor elke pc een oplossing. De meeste onderdelen voor alle merken pc’s zijn op voorraad, dus kan uw pc reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd. Hebt u een laptop of Mac? Natuurlijk hebben we daarvoor ook een oplossing! Lees meer over onze laptop reparaties.

Reparaties die wij uitvoeren

 • Prijsopgave van tevoren
 • Windows installatie
 • Back-up maken en terug plaatsen
 • Opschonen en stofvrij maken
 • Montage van onderdelen
 • Hardware upgraden
 • Eerlijk advies
 • Hulp op afstand
 • Data Recovery
 • Waterschade
 • Beeldproblemen / videokaart problemen

Geeft jouw computerscherm lijnen, blokken, kleurafwijkingen of helemaal niets meer aan of ervaar jij grafische storingen tijdens het spelen van games? Hoogstwaarschijnlijk is dan jouw videokaart (GPU) defect. Wij vervangen jouw videokaart en installeren de juiste drivers om toekomstige problemen te voorkomen.

Voorkomen beter dan genezen!

Elke videokaart probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Soms hoeft de kaart zelf niet defect te zijn, maar heeft het met software te maken. Als je niet de juiste driver hebt geïnstalleerd, kunnen grafische kaarten snel opbranden en hun koelingscomponenten kunnen het sneller begeven. Gooi geen geld weg door abrupt een nieuwe videokaart te kopen, zonder een computerexpert te raadplegen. Dit kan je wellicht veel geld kosten.

Om de meeste problemen te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je jouw systeem regelmatig onderhoudt, zowel fysiek als digitaal. Je kunt veel van deze problemen voorkomen door de videokaart schoon te houden en ervoor te zorgen dat de softwaredrivers voor de grafische kaart up-to-date zijn. In plaats van te wachten tot jouw grafische kaart het begeeft, kunt je beter eerst de drivers bijwerken.

Voeding problemen

Doet jouw computer helemaal niets meer? Branden er geen lampjes en hoor je geen geluiden? Dan kan de voeding defect zijn. Wij vervangen jouw defecte voeding door een A-merk voeding. In 99% van de gevallen is de reparatie van jouw computer dezelfde werkdag klaar, mits je jouw computer voor 10:30 langsbrengt!

Voorkomen is beter dan genezen!

Ook als je vermoedt dat je voeding zijn beste tijd gehad heeft, vervang deze dan. Een veel voorkomende aanwijzing voor een defecte voeding is een hoog zeurend of knarsend geluid uit het gedeelte van de kast waar de voeding is ondergebracht. Wacht niet tot de voeding het begeeft, want het falen ervan kan spanningsproblemen veroorzaken die je moederbord, harde schijf, videokaart of andere componenten kunnen ruïneren.

Onderzoek Computer reparaties

Vertoont jouw desktop computer gebreken of wil jij weten of een reparatie wel verantwoord is? Is er sprake van water-, val- of stootschade en wil jij een prijsopgave van de schade hebben voor de verzekering? Laat onze experts dan een prijsopgave voor je opstellen. Wij hebben de kennis en gereedschap om dit professioneel te doen. Voor deze uitgebreide diagnose ben jij jouw desktop computer ongeveer 1 tot 3 werkdagen kwijt.

Wat controleren wij?

Jouw desktop computer wordt uitgebreid gecontroleerd op hardware en software. Op het gebied van hardware controleren wij de voeding, videokaart, moederbord, koeling, werkgeheugen, harde schijf of SSD, optische station en USB poorten.  Het verwijderen van alle malware varianten is echter een aparte dienst, dus wij verwijderen geen malware tijdens een diagnose. Wij veranderen niets aan jouw desktop computer: het betreft puur een computer check. Nadat jouw computer is onderzocht, nemen wij contact met je op om de bevindingen te bespreken.

Malware verwijderen

Is jouw desktop computer besmet met malware (schadelijke/kwaadaardige software) en krijg je het zelf niet opgelost? Laat dan het CSU Team alle kwaadwillende programmatuur verwijderen!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij zorgen ervoor dat na het verwijderen van alle schadelijke software, de nieuwste drivers en updates geïnstalleerd worden. Jouw desktop computer wordt volledig gescand op alle malware. Enkele voorbeelden van malware zijn:

 • Adware
 • Backdoors
 • Virussen
 • Computerwormen
 • Bots
 • Ransomware/gijzelsoftware
 • Rootkits
 • Spyware
 • Trojaanse paarden

Onderhoudsbeurt

Het goed en blijvend onderhouden van jouw desktop computer is van essentieel belang om de levensduur van jouw desktop computer te verlengen. Laat een desktop computer onderhoudsbeurt uitvoeren door een van onze experts!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Lever jouw desktop computer in aan onze balie voor een uitgebreide onderhoudsbeurt! Door jouw desktop computer periodiek te onderhouden, verhoog je de prestaties en stabiliteit van jouw systeem. Voor deze uitgebreide onderhoudsbeurt ben je jouw desktop computer ongeveer 2 werkdagen kwijt. Wij houden je, indien nodig, tijdens de onderhoudsbeurt telefonisch op de hoogte. Tijdens een onderhoudsbeurt voeren onze experts de onderstaande handelingen uit:

 • Een volledige diagnose van jouw desktop computer.*
 • Antivirussoftware bijwerken en controleren.
 • Volledig scannen op alle malware varianten.
 • Verwijderen van simpele ongewenste programmatuur.*
 • Bijwerken en opschonen van besturingssysteem.
 • Het geven van passend advies.
 • Het intern reinigen van jouw desktop computer.*

Geheugen upgrade

Duurt het opstarten van jouw desktop computer of programma’s erg lang en/of wordt jouw desktop computer aanzienlijk langzamer wanneer je meer programma’s tegelijk draait? Dan heeft jouw desktop computer meer RAM-geheugen (ook wel werkgeheugen of intern geheugen genoemd) nodig. Wij breiden het intern geheugen vakkundig voor je uit.

Aanrader

Een geheugen upgrade is ten zeerste aangeraden wanneer je jouw desktop computer vaak gebruikt. Ben je een student, gamer of een grafische designer, dan loop je sneller tegen de limiet van het werkgeheugen aan. Daarnaast kan een geheugen upgrade oudere desktop computers erg baten. Zo kan een oude desktop computer een nieuw leven ingeblazen worden.

Hoeveel geheugen

Je kan  voor de meeste desktop computer modellen een geheugen upgrade laten uitvoeren. Op nieuwe geheugenkaarten zit een garantie van 2 jaar. Meestal 4gb of 8gb is voldoende om uit te bereiden. Heb je meer geheugen nodig? De prijs is afhankelijk van de de grootte van de geheugenuitbreiding en computermodel. Neem contact met ons op voor een preciezere prijsindicatie. De duur van een geheugen upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag. Wij testen de desktop computer, verwijderen de oude geheugenkaarten indien nodig en bouwen de nieuwe geheugenkaarten in.

SSD upgrade

Als jouw desktop computer nog geen SSD heeft, dan raden wij aan eerst een SSD upgrade uit te voeren. Jouw desktop computer heeft (veel) meer baat bij een SSD upgrade dan een geheugen upgrade. Dit is vooral het geval als de hoeveelheid interne geheugen adequaat is. Mocht jouw desktop computer erg traag zijn, maar weet je niet wat de oorzaak is, kom dan langs met jouw desktop computer. Onze computerexperts kunnen jou dan adviseren wat je het beste kunt upgraden.

Overige reparaties

Geeft jouw desktop computer geen of slecht beeld? Wilt jouw desktop computer opeens niet meer opstarten? Desktop computers kunnen vreemde problemen vertonen. Zonder een diagnose is het vaak ontzettend lastig om de vinger op de wond te leggen. Wat de oorzaak ook mag zijn, PC Herstel heeft experts klaarstaan om jou te helpen.

Enkele voorbeelden van kwalen zijn:

 • Defecte videokaarten.
 • Defecte moederborden.
 • Defecte accu’s.
 • Defecte adapters.
 • Defecte datadragers (HDD’s of SSD’s).
 • Defecte geheugenkaarten.

Je kunt gerust langskomen zonder afspraak. Heb je nog vragen, kan je iets niet vinden op de site of wil je met spoed geholpen worden? Neem dan contact met ons op.

JOUW COMPUTEREXPERT MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING!

Computer Reparaties
Computer Reparaties