Contact

Contact Info

Adres

Joost van Den Vondellaan 37 1422 HK Uithoorn

Telefoonummer

0297 52 38 70

Mobiel Dave 06 24 277 972 (alleen actief na sluitingstijd tot 23:00)
Mobiel Cees 06 24 277 967 (alleen actief na sluitingstijd tot 21:00)

Openingstijden

Maandag: GeslotenDinsdag - Vrijdag: 9:00 - 18:00Zaterdag - 9:00 - 17:00Zondag: Gesloten

Hulp nodig

CSU Hulp op Afstand


Stuur ons een e-mail

  Veel Gestelde Vragen

  Wij doen zorgvuldig ons best de bestellingen zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur word geplaatst proberen wij op dezelfde werkdag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet op voorraad en dan kan het verwerking van uw bestelling iets langer duren. Op onze product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan word u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. De vermelde product prijzen zijn exclusief verzendkosten. De kosten van verzending bedragen:€6,95 vast tarief
  Het leveren van functionele producten vinden wij natuurlijk uiterst belangrijk. Ondanks dat onze producten (Meestal) geen fabrieksgarantie meer hebben, garanderen wij persoonlijk een perfecte werking van de geleverde producten, en geven wij daarom altijd minimaal 24 maanden hardware garantie op onze producten, tenzij anders aangegeven. Bent u toch niet tevreden, of werkt er iets niet perfect bij aankomst? Dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren en word uw aankoop bedrag terugbetaald. Meer informatie vind u hierover op onze retourneren pagina.
  U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
  •  iDeal
  • Klarna
  Als consument heb je binnen de Europese en Nederlandse wetgeving recht op een zogenoemde afkoelingsperiode (herroepingsrecht) wanneer je een product via een webshop aankoopt en het product thuis laat bezorgen. Binnen deze periode heb je de mogelijkheid om het product kort te testen zoals je in de winkel zou kunnen doen bij een aankoop. Mocht het product je dan niet bevallen, dan heb je 14 kalenderdagen de tijd deze te retourneren met alle accessoires. Voorwaarden van 14 dagen bedenktijd Het herroepingsrecht is er om consumenten te beschermen voor miskopen, natuurlijk moet er wel aan enkele voorwaarden worden voldaan om aanspraak te kunnen maken op het herroepingsrecht.
  • Het product dient binnen 14 werkdagen aan ons te zijn geretourneerd, meld deze voor een goede afhandeling aan via het retourformulier.
  • Je mag het product uit de verpakking halen en het product aanzetten. Je mag het echter niet in gebruik nemen.
  • Er mag geen zichtbare schade of duidelijke tekenen van gebruik op het product te vinden zijn.
  • Het product met alle onderdelen en accessoires die erbij horen dient in dezelfde staat te worden geretourneerd zoals deze naar je zijn verstuurd.
  • De 14 dagen bedenktijd geldt alleen bij aankopen via de webshop en alleen indien deze bij je thuis zijn bezorgd.
  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Contactformulier, wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.
  • Enkel de kosten voor het retourneren naar CSU zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. DHL
  Specifieke gevallen waarbij je geen gebruik mag maken van het herroepingsrecht:
  • Geopende, geïnstalleerde of geregistreerde software.
  • Reproduceerbare en door auteurswetgeving beschermde producten (zoals DVD's, software, games), tenzij deze zich in een ongeopende verpakking bevinden.
  • Geopende gebruiksartikelen (zoals cartridges, beschrijfbare CD's, DVD's, reinigingsvloeistof).