Reparaties bij Digitotaal CSU Amsterdam

 

Welkom bij Digitotaal CSU, uw specialist in computers en technologie. Wij bieden computerhulp in Amsterdam voor al uw technische vragen en reparaties. U kunt bij ons terecht voor computer, laptop, tablet, telefoon, iMac en data recovery reparaties en onderhoud. Wij helpen u met al uw technische vraagstukken, zowel langs bij ons in de winkel Uithoorn als op afstand.


Computer Reparaties

Bij CSU hebben we al meer dan 20 jaar kennis op het gebied van computer onderhoud en reparaties. Het is niet noodzakelijk om eerst een afspraak te maken, je kunt gewoon langs komen bij ons in Uithoorn.

Tablet – Ipad Reparatie

Heb je een barst in het scherm van je tablet? Wij repareren bijna alle merken. Bij ons in Uithoorn repareren wij je tablet in korte tijd.

Laptop reparaties

Is het beeldscherm beschadigd na een val? Of start de laptop niet meer op? Wij repareren bijna alle merken laptops. Je bent van harte welkom in onze winkel in Uithoorn.

Data Recovery

Kun je niet meer bij je data op je USB, laptop of externe opslag? Dan kun je je vertrouwen op onze expertise met betrekking tot data recovery. CSU helpt je met het terughalen van je foto’s en andere bestanden.

Telefoon Reparatie

Laat je telefoon vallen of heb je een barst in het scherm? CSU helpt je met het repareren van je smartphone en je bent weer klaar om te gaan. Je bent van harte welkom bij ons in Uithoorn.

iMac reparatie

Start je iMac opeens niet meer op? Wij helpen je graag vakkundig verder met een snelle iMac reparatie. Je bent van harte welkom bij ons in Uithoorn.

We helpen u graag!

CSU is een bedrijf dat zowel telefonisch als fysiek in Uithoorn te bereiken is. We verkopen aan particulieren en bedrijven en bieden u persoonlijk advies in begrijpelijke taal. Wij geven u kwaliteit en service en hebben een uitgebreid assortiment aan computers, randapparatuur, software en supplies. Wij raden Microsoft® Windows® 11 aan.