Wil jij je eigen Game Computer samenstellen?

Gaming computer bestellen

Gaming computer bestellen?  Dan ben jij op CSU Computer Service Uithoorn op het juiste adres!

Wij bieden je een ruim assortiment computers en onderdelen zodat jouw gaming computer binnen handbereik is.

Je kunt je gaming PC naar eigen wens samenstellen voor de gewenste games.

Wij bouwen de game PC voor je, daarnaast testen en installeren en maken wij deze gebruiksklaar.

Dit houdt in dat jij de PC alleen nog hoeft uit te pakken en in het stopcontact hoeft te pluggen, en je kan beginnen!

Gaming computer bestellen

Bij CSU Computer Service Uithoorn kun je je eigen gaming PC helemaal naar wens samenstellen! Bij CSU heb je de mogelijkheid om een computer op maat samen te stellen. Wij hebben een groot scala aan onderdelen voor je pc, van grafische kaarten tot opslagmogelijkheden.

Wij hebben een grote selectie merk- en accessoires en bieden advies op maat voor ieder budget.

Of je nu een budgetgaming-pc, een budget-vr-pc of een high-end gaming-pc wil, CSU Computer Service Uithoorn helpt je bij het samenstellen van je ultieme gaming machine.

Als je een game-pc wilt samenstellen, dan kan dat bij CSU Computer Service Uithoorn.

Breed aanbod

CSU biedt een breed aanbod aan hardware, waaronder videokaarten, processors, besturingssystemen, randapparatuur en meer. Het systeem kan naar wens worden samengesteld, waardoor elke klant zijn eigen systeem kan configureren. Deze hardware wordt vervolgens geïntegreerd met een eigen game-softwarepakket.

Met deze service kunnen klanten de prestaties van hun game-pc aanpassen, om ervoor te zorgen dat ze de beste prestaties krijgen voor hun toepassingen. Klanten kunnen ook upgraden als dat nodig is, wat extra kosten met zich meebrengt, maar kan een enorm verschil maken in de prestaties van de game-pc.

Klanten kunnen bij CSU hun eerste game-pc bouwen, of een huidige pc  upgraden om hun prestaties te verbeteren. De meeste onderdelen zijn compatibel met andere merken, waardoor  gemakkelijk kunnen upgraden zodat hun game-pc op elk moment geüpdate en verbeterd kan worden.

Game accessoires

CSU biedt ook een selectie aan accessoires die kunnen worden toegevoegd om de game-ervaring nog meer te verbeteren. Onder deze accessoires bevinden zich onder andere muizen, toetsenborden, joysticks en speciale game-audio-apparatuur.

Service

Met de service van CSU kunnen klanten hun eigen game-pc samenstellen naar hun eigen behoeften en voorkeuren. Het is niet alleen eenvoudig, maar ook kosteneffectief, en klanten hebben toegang tot technische ondersteuning en de services van CSU om ervoor te zorgen dat de game-ervaring optimaal is.

 

Digitotaal CSU raadt Microsoft® Windows® 11 aan.

Gaming computer bestellen

Filter