Reparaties bij Digitotaal CSU Amstelveen

 

Computerhulp in Amstelveen nodig

Digitotaal CSU is een onafhankelijk computerbedrijf gespecialiseerd in computerhulp, reparaties, aanschaf en onderhoud van computers in Amstelveen en omstreken. Wij bieden kwaliteit, service en een uitgebreid assortiment aan computers, randapparatuur, software en supplies.

Computerhulp

Of het nu gaat om softwarematige problemen, een startprobleem of een defecte component: onze specialisten staan voor je klaar. Wij kunnen bij u langs komen in Amstelveen, waar wij u op locatie kunnen helpen. Daarnaast kunnen wij u ook op afstand helpen via telefoon of e-mail. Uiteraard kunt u ook bij ons langs komen in onze winkel in Uithoorn, waar wij u graag persoonlijk te woord staan.

Computerreparaties

Start je computer opeens niet meer op of heb je een softwarematige foutmelding? CSU heeft al meer dan 20 jaar kennis. Hierdoor kunnen wij je computer snel helpen repareren. Vrijwel elke pc of laptop merk kunnen wij herstellen.

Tablet – iPad Reparatie

Is er een barst in het scherm van je tablet of iPad? Geen nood! Wij repareren bijna alle merken tablets of iPad’s. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan reserveschermen, mocht het originele scherm niet meer beschikbaar zijn.

Laptop reparaties

Start je laptop niet meer op of is het beeldscherm beschadigd na een val? Wij repareren bijna alle merken laptops. Omdat wij een uitgebreide voorraad onderdelen hebben, kunnen wij veel reparaties al binnen 1 dag uitvoeren.

Data Recovery

Kun je niet meer bij je data op je USB, laptop of externe opslag? Of heb je per ongeluk belangrijke documenten verwijderd? Wij helpen je met het terughalen van je foto’s en andere bestanden.

Telefoon Reparatie

Laat je je telefoon vallen en heb je een barst in het scherm of een ander mankement? Wij repareren je smartphone in 1 werkdag.

iMac reparatie

Start je iMac opeens niet meer op, is de glasplaat beschadigd of is uw iMac de laatste tijd wel héél erg traag? Wij helpen je graag snel en vakkundig verder met een snelle iMac reparatie.

Microsoft® Windows® 11

CSU raadt Microsoft® Windows® 11 aan. Met Windows 11 profiteert u van een super snelle, veilige en betrouwbare ervaring met je computer. Laat je bij ons informeren over de nieuwste Microsoft Windows 11 versie en laat ons je computer upgraden.

We helpen u graag!

Kom langs bij onze winkel in Uithoorn en laat je informeren over de mogelijkheden die Digitotaal CSU je te bieden heeft. Wij geven u persoonlijk advies in begrijpbare taal. Wij staan voor u klaar met de beste service en kwaliteit. We zien u graag tegemoet bij Digitotaal CSU.